Μαθήματα PADI Open Water Diver – Πρώτο πτυχίο κατάδυσης

Μαθήματα κατάδυσης PADI Open Water

πρώτο πτυχίο κατάδυσης
  • Ηλικία τουλάχιστον 10 ετών για το Junior Open Water Diver
  • Ηλικία τουλάχιστον 15 ετών για το Open Water Diver.
  • Ικανότητα κολύμβησης και καλή φυσική κατάσταση
  • Δεν απαιτείται καταδυτική εμπειρία

Το συνολικό κόστος είναι 460€ .

Η τιμή περιλαμβάνει: εγχειρίδιο, θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, ασφάλεια DAN χρήση εξοπλισμού, πιστοποίηση – Pic, log book.

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος (pdf)

Ελάχιστη διάρκεια προγράμματος : 3 ημέρες

Μαθήματα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Οι χρόνοι διεξαγωγής του σχολείου σχεδιάζονται με βάση το δικό σου πρόγραμμα. Η ολοκλήρωση και ο χρόνος εξαρτάται από το βαθμό κατανόησης και απόδοσης των απαιτούμενων θεωρητικών γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων.

Δυνατότητα προσωπικών (private) μαθημάτων.

Απέκτησε το πρώτο πτυχίο κατάδυσης

Η πιστοποίηση PADI Open Water Diver είναι το πρώτο πτυχίο κατάδυσης για να γίνει κάποιος αυτόνομος δύτης. Το πρόγραμμα PADI Open Water είναι το πιο διαδεδομένο και το πιο αναγνωρισμένο πτυχίο κατάδυσης παγκοσμίως. Η εκπαίδευση σας συνδυάζει την θεωρία με τις καταδύσεις στα περιορισμένα νέρα και στην ανοιχτή θάλασσα, με σκοπό να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εξερευνήσετε με ασφάλεια υποβρυχίως.

Ως πιστοποιημένος δύτης open water θα μπορείτε να καταδυθείτε οπουδήποτε στον κόσμο, παρέα με το καταδυτικό σας ζευγάρι, μέχρι τα 18 μέτρα! Είναι ένα χόμπι για όλες τις ηλικίες, καθώς και τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν μαθήματα Junior Open Water από την ηλικία 10 ετών. Ο μοναδικός περιορισμός είναι για τις ηλικίες 10-11 ετών, όπου το μέγιστο βάθος είναι τα 12 μέτρα.

Τα τρία βήματα για την πιστοποίηση open water diver είναι…

1. Θεωρία

Η θεωρία του Open Water καλύπτει τις αρχές και τις έννοιες της κατάδυσης που πρέπει να κατανοήσετε, αφενός για την ασφάλεια σας και αφετέρου για τη διασκέδαση σας.

Περιλαμβάνει:

✔️ 5 Ανασκοπήσεις Γνώσεων

✔️ Προβολή εκπαιδευτικού DVD

✔️ 4 Κουίζ και τελική εξέταση

Παρέχεται η δυνατότητα ολοκλήρωσης της θεωρίας μέσω της πλατφόρμας e-Learning. H ψηφιακή έκδοση του βιβλίου σας προσφέρει την ευελιξία για να ολοκληρώσετε όλη την θεωρία από τον υπολογιστή ή το tablet σας.

2. Περιορισμένα νερά

Σε ήρεμα νερά θα αποκτήσετε τις απαιτούμενες δεξιότητες και θα εκπαιδευτείτε στη διαχείριση και επίλυση των καταδυτικών προβλημάτων στην επιφάνεια της θάλασσας και υποβρυχίως.

Περιλαμβάνει:

✔️ 5 συνεδρίες περιορισμένων νερών θάλασσας ή πισίνας

3. Ανοιχτή θάλασσα

Στις καταδύσεις ανοιχτής θάλασσας θα εφαρμόσετε όλα όσα έχετε διδαχθεί.

Περιλαμβάνει:

✔️ 4 καταδύσεις ανοιχτής θάλασσας