ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ανακάλυψε τα πιο μαγικά καταδυτικά σημεία της Αττικής

Στο Divespot προσφέρουμε καταδύσεις αναψυχής για όλους έχουν πάθος με τις καταδύσεις, για τον απλό δύτη που ψάχνει απλά έναν buddy, αλλά και για μεγάλα γκρουπ ή club. Επιπλέον, προσφέρουμε περιηγήσεις επιφανείας για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον υποβρύχιο κόσμο έχοντας μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Σε απόσταση μόλις 300 μ. από το κατάστημα, όσοι δεν είναι ή δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν δύτες, υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων σε οργανωμένη πλαζ, καθώς επίσης και καφετέριες, εστιατόρια, μπαράκια και παιδότοποι… Μια διασκεδαστική λοιπόν ημέρα για όλη την οικογένεια-παρέα!!!

Για όσους όμως γοητεύονται από τον υποβρύχιο κόσμο, μπορούμε να προσφέρουμε ημερήσιες καταδυτικές αποδράσεις σε κοντινά νησιά και βραχονησίδες, χωρίς να απομακρυνθούμε ιδιαίτερα από την Αθήνα.

Από το κατάστημά μας χρειαζόμαστε μόνο λίγα λεπτά για να φτάσουμε στη μαρίνα, όπου μας περιμένει το σκάφος μας. Ο χρόνος μέχρι τα καταδυτικά μας σημεία κυμαίνεται από 5 μέχρι 40 λεπτά ανάλογα την απόσταση και τις καιρικές συνθήκες. Οι επιλογές μας πολλές, το υποβρύχιο ανάγλυφο εκθαμβωτικό και η υποθαλάσσια ζωή πληθωρική! Ναυάγια, σπηλιές, τοίχοι, γκρεμοί, περάσματα είναι μερικές από αυτές τις επιλογές όπου προσφέρουμε ημερήσιες ή νυχτερινές καταδύσεις.

Ελάτε να καταδυθείτε μαζί μας και ζήστε τη απόλυτη καταδυτική περιπέτεια. Αν και στόχος μας είναι η διασκέδασή σας, προτεραιότητα στα καταδυτικά μας πλάνα έχουν η ασφάλεια, η άνεση και η εξυπηρέτησή σας!

Εξερεύνησε μαζί μας

Αν και η Αθήνα δεν είναι διάσημη ως καταδυτικός προορισμός, κοντά μας έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε περισσότερα από 30 καταδυτικά σημεία, τα οποία φιλοξενούν μια εντυπωσιακή βιοποικιλότητα υποθαλάσσιας ζωής, καθώς και υποβρύχιων ανάγλυφων. Η τελική μας επιλογή βασίζεται πάντα κυρίως στις καιρικές συνθήκες. 

Ξεκινώντας την καταδυτική σας εκπαίδευση στην Αθήνα, θα αποτελέσει μια καταπληκτική εμπειρία. Με μια πλήρη ποικιλία μαθημάτων PADI για αρχάριους, το Divespot είναι το κατάλληλο μέρος. Τα ήρεμα και ζεστά νερά τις περισσότερες μέρες, καθώς και η χαλαρή ατμόσφαιρα, συνθέτουν την ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσετε τα μαθήματα σας εδώ.

Συνεχίστε την καταδυτική σας εκπαίδευση μαζί με την ομάδα του Divespot. Διερευνήστε τους ορίζοντες σας και ζήστε νέες περιπέτειες. Τα μαθήματα καταδύσεων για προχωρημένους αυτοδύτες της PADI διδάσκουν νέες τεχνικές και δεξιότητες για τη βελτίωση των καταδυτικών σας εξορμήσεων.